Svi znamo da su muški satovi za one malo dubljeg džepa izrazito važni statusni simboli, a kad su u pitanju satovi koji osim estetike moraju zadovoljiti još neke druge funkcionalne uvjete – natjecanju među elitom nema kraja.

Nitko tko se kreće u takvom miljeu ustvari ni ne pita za cijenu, obično traži ono najbolje što postoji dok je cijena sasvim nevažna stavka. Tu više igraju uloge limited edition ili najnovije na tržištu. Jer svaki bogataš, ako je k tomu još i sportaš i ronilac – sigurno se želi pohvaliti sa nekim unikatom na svojoj ruci.

Donosimo pregled top tri modela kad su muški satovi za ronjenje za one malo dubljeg džepa u pitanju:

  • Omega Seamaster Diver 300m po cijeni od 10 000 Eur

Ovo je jedna varijanta ručnog nakita kojeg je i James Bond rado nosio, a kako i ne bi kad su ovi muški satovi ekskluzivna Omega linija za zaljubljenike u vječnu klasiku. Na keramičkom i titanskom lica sata, nalazi se brojčanik na laserski urezanim i isklesanim valovima. Ovakvi su satovi stvarno crne ljepotice.

  • Rolex Sea Dweller po cijeni od 20 000 Eur

Ovaj sat izgleda elegantno i poslovno, sigurno ne biste mislili da možete uopće zaplivati sa njim, a kamoli zaroniti. Da, vodootporan je sve do zapanjujućih 1220 metara dubine, ali njegove elegantne i čiste linije jednako dobro izgledaju na vašoj ruci kod ronite, kao i kad decentno viri ispod rukava vašeg odijela. Ovi muški satovi su idealan izbor svakog poslovnog čovjeka koji slobodno vrijeme voli provoditi u morskim dubinama.

  • Breitling Superocean Automatic 46 Black Steel po cijeni od 6000 Eur

Sportski i odvažan, ovaj je komad dizajniran za avanturističkog momka koji preferira akciju ispred brbljanja. Plivajte, surfajte ili ronite bez straha sa ovim zanimljivim satom na svojoj ruci. Svakako nećete proći nezamijećeno jer mu je centralni dio izrazito žute boje, a u kontrastu sa crnim okvirom i masivnim crnim remenom ovi muški satovi svakako plijene pažnju.